De ce LED?

Iluminatul LED reprezintă cea mai recentă dezvoltare din industria iluminatului. Eficiența energetică și durata de viață considerabilă a tehnologiei LED schimbă modul de iluminat prin reducerea costului energiei electrice și al consumului general de energie.

Avantajele iluminatului cu LED

În comparație cu durata de viață a unui bec incandescent, durata de viață a unei lămpi LED este cu mult superioară. Becul incandescent mediu durează aproximativ o mie de ore. Durata de viață medie a unei lămpi LED este de 50.000 de ore. În funcție de modul de utilizare, durata de viață poate fi de până la 100.000 de ore. Aceasta înseamnă că o lumină LED poate avea o durată de viață de la 6 până la 12 ani. Este de 40 de ori mai mareg decât a unui bec incandescent.

Dacă ați înlocui toate iluminatul clasic cu LED-uri, ați putea observa o îmbunătățire cu 60% până la 70% a eficienței energetice generale. În unele cazuri, îmbunătățirea poate fi de până la 90%, în funcție de ce fel de lumini înlocuiți și de ce fel de lumini LED utilizați.

Aceste îmbunătățiri ale eficienței energetice sunt direct corelate cu economiile financiare.

Beneficiile pentru mediu ale iluminatului cu LED se extind și asupra procesului lor de fabricație. Multe surse tradiționale de iluminat, cum ar fi iluminatul fluorescent și luminile cu vapori de mercur, folosesc mercur în interior ca parte a construcției lor. Din acest motiv, atunci când ajung la sfârșitul duratei de viață, necesită o manipulare specială. Nu trebuie să vă faceți griji pentru niciuna dintre aceste probleme cu luminile LED.

Surselor tradiționale de iluminat nu le place vremea rece. Când temperatura scade, sursele de lumină, în special lămpile fluorescente, necesită o tensiune mai mare pentru a porni, iar intensitatea luminii lor scade.

Luminile LED, pe de altă parte, au o performanță mai bună la temperaturi scăzute cu aproximativ 5%.

Dacă sunteți în căutarea unei lumini care trebuie să se aprindă rapid, alegeți iluminarea cu LED-uri. Luminile LED se pot aprinde și stinge instantaneu.

De asemenea, sursele tradiționale de iluminat au o durată de viață mai scurtă dacă le porniți și opriți frecvent. Luminile LED nu sunt afectate de comutarea frecventă. Nu provoacă nicio reducere a duratei de viață sau a eficienței lor.

LED-urile funcționează bine la aproape orice procent de putere, de la aproximativ 5% la 100%.

Când folosiți o lumină LED la o putere mai mică, aceasta funcționează mai eficient. Această caracteristică duce și la alte beneficii. Mărește durata de viață a becului și înseamnă că utilizați mai puțină energie, reducând astfel costurile cu energie.

Iluminat LED la super prețuri!

Ce înseamnă LED?

LED înseamnă (light emitting diode) diodă emițătoare de lumină. Un LED este un dispozitiv semiconductor, care generează lumină printr-un proces numit electroluminiscență. Când treceți un curent electric printr-un material semiconductor, acesta emite lumină vizibilă. Ca atare, un LED este opusul unei celule fotovoltaice utilizate în rețelele solare pentru a converti lumina vizibilă în electricitate.

În prezent s-a ajuns la a treia generație de LED-uri. Această ultimă generație este mai durabilă, are performanțe mai bune și este mai eficientă din punct de vedere energetic decât orice altă sursă de iluminat.

Temperatura_culoare iluminat LED

Caracteristici temperatură de culoare:

badge

Calitate Premium

discount

Super Prețuri

lock

Plăți în siguranță

Shopping Cart