Panouri Solare

Panouri Fotovoltaice

soluții complete pentru sectorul rezidențial, comercial și industrial

Convertește lumina soarelui în energie

Independență energetică

Costuri mai mici cu energia electrică

Soluții complete

Panourile fotovoltaice sunt o soluție completă pentru sectorul rezidențial, comercial și industrial, care permite convertirea luminii soarelui în energie. Utilizarea acestor panouri poate aduce numeroase beneficii, cum ar fi independența energetică și reducerea costurilor cu energia electrică. Prin intermediul panourilor fotovoltaice, energia necesară pentru a alimenta locuința sau afacerea ta poate fi obținută din surse regenerabile, fără a mai depinde de furnizorii tradiționali de energie.

Soluții complete

Oferta noastră include sisteme de panouri fotovoltaice la cheie, de la achiziționarea de echipamente, proiectare și până la instalare și punere în funcțiune, inclusiv dosarul de prosumator.

proiectare panouri fotovoltaice
instalare panouri fotovoltaice
Panouri solare

Noi furnizăm toate echipamentele necesare instalării și punerii în funcțiune a unui sistem complet de panouri fotovotaice, de la panourile fotovoltaice în sine, până la invertor și alte componente necesare.

Efectuăm măsurători și oferim soluții tehnice în funcție de necesitățile și cerințele clientului, astfel încât să putem furniza un sistem care să se potrivească necesităților specifice.

Elaborăm proiectul de instalare și punere în funcțiune a sistemului de panouri fotovoltaice, realizăm dosarul de prosumator și cel pentru spor de putere. Proiectul include planuri detaliate pentru instalarea sistemului, precum și toate documentațiile necesare pentru a obține autorizațiile și permisele necesare.

Vă putem oferi opțiuni de finanțare, îndrumându-vă către bănci partenere pentru obținerea de credite, astfel încât să puteți obține finanțarea necesară pentru a vă instala propriul sistem de panouri fotovoltaice.

Suntem alături de dumneavoastră pe întreg parcursul procesului de obținere a autorizațiilor și permiselor necesare pentru dobândirea calității de prosumator. Cu alte cuvinte ne ocupăm de tot, de la A la Z: vă oferim consultanța necesară, întocmim necesarul de acte, alcătuim dosarul și îl depunem, monitorizând statusul său permanent. Asta se traduce în zero efort sau drumuri pentru dumneavoastră!

Instalarea și punerea în funcțiune include toți pașii necesari pentru a vă asigura că sistemul funcționează corect și este gata de utilizare. Acest proces include instalarea panourilor fotovoltaice, conectarea acestora la invertorul și la sistemul electric existent, precum și testarea și ajustarea sistemului pentru a se asigura că acesta funcționează optim.

+ 0
ani experiență în domeniul instalațiilor electrice

Echipa noastră de instalatori este formată din specialiști cu o solidă pregătire profesională și o experiență de peste 20 de ani în domeniul instalațiilor electrice. Ne asigurăm că toate acțiunile noastre au ca scop îndeplinirea în totalitate a cerințelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă completă de instalare de panouri fotovoltaice sau pentru orice alte întrebări sau clarificări aveți.

Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții și servicii pentru a vă ajuta să faceți trecerea la energia regenerabilă.

Shopping Cart